De Witte Roos

 In Liefde en Eenheid en Respect voor en met  elkaar

In de boom staat onder anderen De Witte Roos het transformatie symbool waar Bea mee werkt en zij de mensen leert hoe ze zelf De Witte Roos kunnen gebruiken voor zich zelf en anderen.

Het gericht transformeren van uw klachten en kwalen 

De Witte Roos is bij uitstek het symbool voor genezing van klachten en kwalen en persoonlijke problemen. Dit symbool kunt u gebruiken voor Uzelf en de medemens. Zij is geen vervanging van de bezoeken bij uw huisarts en medicijnen.

U kunt op de volgende wijze te werk gaan:   Neem even een moment van stilte U visualiseert de Witte Roos.

U laat haar in uw hart indalen.

U laat haar vervolgens in gedachten naar de zieke, pijnlijke of gekwetste delen van uw lichaam gaan.

U houdt haar daar even vast.

U maakt aanspraak op transformatie.

U ontspant weer en laat alles los.

U kunt deze werkwijze naar behoefte herhalen.

Het werken met de Gouden Schaal: De Gouden Schaal kunt u met name gebruiken wanneer  u veel voor andere mensen transformeert. U kunt namelijk gelijktijdig meerdere mensen in een door uw gevisualiseerde Gouden Schaal plaatsen, die dan gelijktijdig door u getransformeerd kunnen worden u gaat als volgt te werk:

1. U visualiseert een grote Gouden Schaal.

2. In gedachten plaatst u de door u gewenste personen en levensvormen (eventueel met aanduiding van al hun problemen) in deze schaal.

3. U visualiseert vervolgens het door u gekozen symbool.

4. U laat deze in de schaal indalen.

Wilt u meerdere symbolen gebruiken, dan zult u ze een voor een visualiseren en laten indalen.

5. U maakt aanspraak op transformatie. Indien dat mogelijk is, zal er direct voor alle mensen in de schaal en in hun (door u geduide) problemen getransformeerd worden.

6. U laat ze weer los.

Het belangeloos werken voor de medemens: Wilt u graag belangeloos werken voor de medemens, maar niet voor iemand in het bijzonder, dan kunt u  de  Gouden Zon visualiseren, deze in uw hart plaatsen en de kracht hiervan, zonder hier ergens speciaal op te richten, van u uit laten stromen. De scheppingskracht zal dan zelf wel een hoeveelheid individueel karma ontmoeten en deze neutraliseren. Belangeloos  transformeren, of het nu voor de mens, voor het leven of voor de evolutie is, geeft de goddelijke wil de vrije hand om zijn scheppend werk te doen, waar het hardst nodig is.

Sonia: praktische aquariusuitleg

klik hierop zodat de tekst zich uitvergroot Sonia: praktische aquariusuitleg Bronvermelding Sonia Bos http://www.soniabos.nl

8 Responses to “De Witte Roos”

 • Ingrid Linsen:

  Lieve Bea, net de Witte Roos aan mijn poezenbeest gestuurd. Even een moment rust en ik voelde heel veel energie vanuit mijn handen naar mijn ernstig gewonde kat stromen. De liefde en kracht die ik hem heb gestuurd zal hem wellicht helpen bij zijn herstel.
  Dank je wel hiervoor.
  Ingrid

 • Riky:

  Lieve Bea,

  De witte roos is heel mooi om mee te werken.
  Ik was vanaf begin dit jaar op zoek naar een appartement in Amsterdam en na het bezoeken van twee appartementen heb ik op aanraden van jou mijn wens voor de voor mij perfecte woning in Amsterdam in de witte roos geplaatst. En binnen heel korte tijd kreeg ik een prachtig appartementje aangeboden op een toplocatie in Amsterdam. Daar woon ik nu inmiddels vanaf juni en ben er erg gelukkig. Wat een mooi symbool….de witte roos….

  Liefs, Riky

 • hannie fassotte:

  Lieve Bea, Dank je wel voor al je liefde en goede energie (met de witte roos) die ik mocht ontvangen na mijn val van de trap. De genezing van de kneuzingen vordert goed.
  nogmaals dank, lieve groetjes, Hannie

 • Margrietha:

  Lieve Bea,
  Voor onze kleine Romy
  Op een bedje van witte rozen
  is zij zachtjes heengegaan.
  Onze lieve Charlotte
  heeft er een wit veertje bijgedaan.
  Een engel nam haar mee
  houdt over haar de wacht.
  Zo klein, zo teer, zo dapper
  Lieve Romy rust zacht.

 • Ariane:

  Dank je wel Bea voor het doorgeven van de helende energie na mijn hersenschudding. Ik probeer nu ook zelf de energie van de Witte Roos te gebruiken en merk dat het rust brengt

  • Wat fijn dat jezelf met De Witte Roos als transformatie-symbool daarmee aan de gang bent gegaan en dat het je de broodnodige rust geeft. Blijf wel de adviezen van je huisarts volgen.
   Zijn er nog vragen stel ze gerust. Een bedankje naar Boven is op z’n plaats.

Uw bericht