Fotoclub Bilthoven

FCB FOTOCLUB BILTHOVEN EN OMSTREKEN

~ Naar de lezing geweest van fotograaf Johan Huizing uit Amersfoort het thema is “Flitsen bij daglicht.”

10 december heb ik voor de eerste keer met twee andere nieuwe leden van de FCB fotoclub een foto presentatie gehouden n.a.v. het “Drieluik van Han Baartmans” d.w.z. drie nieuwe leden laten hun fotowerk zien en het doel daarvan is om die leden beter te leren kennen waar ze mee bezig zijn op het gebied van de fotografie. Het is heel goed gegaan.

Net terug van de Safari-tocht met de Digibeter fotogroep een subgroep van de grote FCB fotogroep. Monika en Petra mijn fotovriendinnen gaan ook mee. Wij drinken eerst koffie bij Olymposrestaurant op het Science Park (Uithof) daarna met zeven mensen aan de wandel om te fotograferen wat is het koud maar mijn nieuwe handschoenen en outdoor laarzen komen goed van pas. Rond de klok van 12.00 uur lunchen en vervolgens op pad naar een prachtig landgoed Oostbroek bij De Bilt een oase van rust, daar hebben wij ook veel foto’s gemaakt en om 15.00u thuis. Prachtig weer verder op de dag. Goed dat ik heb doorgezet, want ik was erg gespannen zo’n eerste keer. Het was de moeite waard.
Samen fotograferen wij leren veel van elkaar. Wim hartelijk bedankt voor je goede begeleiding en Monika voor het ophalen en thuisbrengen.


Reacties to “Fotoclub Bilthoven”

  • jeannedebont Van Der Schoot:

    Heel interessant om je site weer eens bekeken te hebben actieveling!

Uw bericht